بومچی هتل آرمانی دبی به دنبال کاهش ضایعات غذا - بومچی

 هتل آرمانی دبی به منظور کاهش ضایعات غذایی و به صفر رساندن آن، با شرکت وین‌نو همکاری کرده و موفق شده است میزان ضایعات را کم کند.

مقاله‌های مرتبط:

هتل آرمانی دبی (Armani Hotel Dubai) پیشرو در حوزه طرح‌های پایداری است و با همکاری شرکت تکنولوژی وین‌نو به دنبال جلوگیری از ضایعات منابع غذایی است. این هتل با اجرای یک برنامه خوب موفق شده به هدفش در کاهش ضایعات غذایی دست یابد و اخیرا قصد دارد این میزان را به صفر برساند.

هتل آرمانی دبی

سرآشپز این هتل با کمک وین‌نو قادر است ضایعات غذا را خیلی دقیق‌تر پیگیری کند به طوری که وزن مواد غذایی از طریق ترازو ثبت می شود و کارکنان آشپزخانه می‌توانند از طریق تبلیت متصل به ترازو به این موضوع پی ببرند. یکی از اقدامات هتل این بوده که به سرآشپزها و پیشخدمت‌ها آموزش داده است تا ضایعات غذا را با سایر زباله‌های آشپزخانه‌ مخلوط نکنند. به این ترتیب میزان زباله‌هایی که به محل دفن زباله فرستاده می‌شوند کاهش می‌یابد. با استفاده از مواد بازیافت ضایعات غذایی می‌توان ضایعات غذا را به صفر رساند

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 94 views بار دسته بندی : اخبار تاريخ : 17 سپتامبر 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها